De Grote Bingo Show

De grote bingo show is een knotsgekke theatervoorstelling, waarbij je nu eens een keertje NIET hoeft stil te zitten op je stoel. Er wordt gesprongen, gedanst, gezongen, en gelachen. Een knotsgekke boel met een wel heel speciale gast. Kom en doe met ons mee!

De grote bingoshow is interactief, muzikaal en fysiek en gaat eigenlijk over de relatie tussen jou en de wereld. Bovendien is de voorstelling geschikt voor alle leeftijden.

Dynamisch Duo

De Grote Bingo Show wordt gepresenteert door het dynamische duo Lennart en Kaj. Samen laten ze de balletjes en het publiek vrolijk stuiteren tijdens deze heerlijke gameshow.

Ondertussen vertellen ze ook nog eens een spannend verhaal. Het verhaal van Meneer B. Een verhaal over tegenstellingen, over aanpassen, over erbij horen, over gamen, over bewegen, over het echte leven eigenlijk. En over hoe jij in de wereld kan staan.

Kaj is (tekst)schrijver, verhalenverteller en dominee. Lees hier alles over hem.

Lennart is ook dol op verhalen vertellen. En op bingo spelen natuurlijk. Net als Kaj.

Dansen maar...

In deze voorstelling mag je lekker veel meedoen.

Met dansen, met bewegen, met… nee, we verklappen nog niet alles.

De dansers van o.a. Het Danskwartier zullen het publiek uitnodigen om mee te doen.

Ze zijn al druk aan het repeteren onder begeleiding van Miranda van Toor van MiranDans.

Muziekje iemand?

Geen show zonder live band. Dat vinden wij ook. Daarom zijn we superblij dat Muziekvereniging Erica uit Zuidlaren meedoet met hun voltallige harmonie orkest. Muziek zoals je nog nooit gehoord hebt. 

Trouwens, als je ook muziek wilt maken...Erica zoekt altijd nieuwe enthousiaste leden. Laat het weten en ze vertellen je alles over hoe en wat. Instrumenten staan al voor je klaar...

Klik hier voor info.

Van zingen tot gillen

Of andersom. Om de voorstelling van muziek te voorzien hebben we onder de bezielende leiding van Wies Bouma een aantal Stemworkshops gehouden. Iedereen uit Tynaarlo was welkom om zijn of haar stem nu eens anders te gebruiken dan normaal. Met de opnames van die inspanningen is muziek gecomponeerd die in de voorstelling te horen is.

Verder zet Wies voor de hele voorstelling de algehele muzikale lijn uit, waarin Muziekvereniging Erica en apart ingezette orkestleden het verhaal aanvullen. 

Verbinding

Na het grote succes van "draaf met mij" in 2018 heeft Kunstenares Kitty Boon opnieuw een comunity driven kunstproject opgezet, in de vorm van een familie theatervoorstelling. Ze is de motor achter de schermen en zorgt voor verbindingen, voor kansen en voor mogelijkheden. Om zo alweer een mooie middag te laten ontstaan voor iedereen uit Tynaarlo.

Bekijk de video over "Draaf met mij".

Sportief

Geen show zonder mystery guest. En dus heeft ook de Grote Bingo Show een Mystery Guest. We verklappen nog niets, maar dat het een sportief gedoe wordt, dat is duidelijk.